Bu eşsiz kitap yiyecekler ve sağlık üzerine zengin bilgilerle doludur. Altın Tapınak Vejetaryen Yemek Kitabı’nın yazarı Dr. Yogi Bhajan bir şifacı ve şef olarak, kadim Hint tıbbı öğretileriyle kendi deneyimlerini harmanlamıştır. Ne yemeli, ne zaman yemeli, nasıl yemeli ve neden yemeli; ayrıca yemeklerin hazırlanışı, sunumu ve sindirimi ile ilgili basit ve mantıklı ana hatlar sunan bir kılavuzdur. Kadınlar, erkekler ve çocuklara özel yiyeceklere dair bilgiler ve hiçbir yerde bulamayacağınız tariflerle önerileri de bu kitapta bulabilirsiniz. Ayrıca sık sık görülen nezle, grip, eklem iltihabı, kabızlık, iktidarsızlık, hazımsızlık, bel ağrıları, karaciğer sorunları ve daha birçok hastalığın tedavisinde yardımcı yiyecekleri de keşfedebilirsiniz. Sağlıklı olmak ya da sağlıklı kalmak istiyorsanız bu kitap çok değerli bir eşlikçi olacaktır.
“Yogi Bhajan doğal bir şifacı ve üstün bir şeftir. Bu muhteşem kitap bizlere iyi yemeğin iyi sağlığın temeli olduğunu hatırlatmaktan çok daha ötesini gerçekleştiriyor. İşte, tariften çok deva olan bir dizi lezzetli yemek. Sağlık ve Sağaltım için Yiyecekler’de bulunan ilkeleri takip ettiğinizde sağlığınız iyileşecek, yeme zevkinizi artacak ve hayatınız zenginleşecek. “ -Nutrition News
Orjinal Adı: Foods for Health & Healing
Sayfa Sayısı: 122
Yazar: Yogi Bhajan
Çeviren: Mutlu Derin Doğan
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.